Saluhästar på Rosenlund

 


LYXIG RIDHÄST!

Mimir från rosenlund -97

Flott valack med mycket vilja och härligt lynne. En välbyggd häst med stor potential och massor av tölt. Högt bedömda föräldrar, u: Saita från Örvik, (1-klass, SM-vinnare fyrgång). Mimir är akademiskt utbildad och är en underbar ridhäst med stora utvecklingsmöligheter.

 

 

SAGOHÄST!

Thora från Rosenlund - 03.

Docksött litet svart sto med fantastisk utstrålning. Hon blir inte stor men så läcker! Vackert byggd, pigg och med maffiga rörelser. Något för en inte allt för stor ryttare att möta framtiden med eller som ett smycke till stuteriet. Thora är efter högt bedömda föräldrar.      

 

 

FINT AVELSTO!

Ett av våra bästa avelssto är till salu. Brana från Stallgården -93 är ett vackert, välbyggt sto med fin bedömning och härstammning. Dräktig med Gladur från Stallgården (1-klass). Brana ger mycket vackra avkommor med flotta rörelser. Lindrigt sommareksem som ej nedärvts till avkommorna. Säljes endast till rätt hem.

 

UTMANING!

Spännande valack med flotta gångarter och mycket fin härstamning.

e:Gladur från Stallgården (1-klass) u:Saita från Örvik (1-klass, SM-vinnare fyrgång). Svartur är 7 år men endast marktränad. För dig som har mycket tid, erfarenhet och gillar utmaningar kan Svartur bli något alldeles extra!

 

 

LÄCKER UNGHÄST!

Svalur från Rosenlund -02. Snygg och mycket välbyggd valack med fin härstamning. Han är  bleksvart med läckert "slingad" man, rör sig fint och lätt. Trevlig i all hantering. Dags att börja markarbete nu...Ring 035-52280 Thomas Gulve

<< tillbaka